Життя – казкова мить в чудовому саду

Нещодавно у 7-Б класі Сокальської санаторної школи-інтернату, в рамках місячника дитячої творчості, розпочато роботу над проектом «Твори своє життя», який складатиметься із циклу виховних занять творчого характеру з елементами тренінгу.

Емоційне налаштування аудиторії на хорошу співпрацю з позитивним настроєм розпочалося із вправи «Уздовж веселки». Діти, виступаючи у ролі філософів, розмірковували над життям, як над процесом вічного пошуку і пізнання. Ознайомившись із віршем Ліни Костенко «На світі можна жить без еталонів», учні відзначили важливість життєвих цінностей та прийняття відповідальних рішень. Вислів «Життя – це мрія» надихнув вихованців на створення квітучого «Дерева мрій», плоди якого символізуватимуть бажання, що збулися. Цікава дискусія відбулась під час обговорення притч «Сила єдиного бажання», «Іди за мрією», «Цілеспрямована жаба», «Жаби і глечик». Школярі зрозуміли, що шлях до успіху веде й через поразки.

У вправі «Точка опори» діти визначили сильні сторони особистості та правила успіху, які дають відчуття впевненості.

Життя – багатогранне, тому важливо бути впевненим у собі і не боятися приймати рішення. Свідченням цього став «Духовний заповіт» Матері Терези. Роздумуючи над життям, школярі запропонували створити «Капсулу часу» із власними мріями та побажаннями.

Вихователь 7 – Б класу Піщук М.Г.

/Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_1.JPG /Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_2.JPG /Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_3.JPG /Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_4.JPG /Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_6.JPG

/Files/photogallery/1257/Життя – казкова мить_2016_5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея