Щоб не згас у серці вогник доброти

Український люд, від наймолодшого до найстаршого, побожний і шанобливий. Надто до своїх питомих свят, празників, іменин, уродин. Від діда-прадіда тягнеться вервичка розмаїтості, котра барвить одного за другим.

«О хто, хто Миколая любить?.» - наспівують батьки , вкладаючи своїх діточок спати, запевняючи їх, коли позасинають, до них прийде щедрий Угодник, добрий, лагідний… Святий Миколай нещодавно завітав у Сокальську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка, де його з нетерпінням очікували всі діти.

У школі відбулося веселе, радісне та святкове дійство, яке підготували учні 5-х класів разом із класним керівником Чернюх Л.І. Діти здійснили мандрівку у далекі часи, коли жив Миколай, зустрілися з ангелами, які допомагали Святому, приймали участь у грі, декламували вірші. З дитячих вуст лунали слова пісень про Святого Миколая.

З благословенням та добрим пастирським словом до присутніх звернувся отець Ярослав Валюх, який був запрошений на свято.

Упродовж усього свята горіла запалена свічка біля ікони Чудотворця, як символ добра і світла. Його образ випромінював дивне сяйво – тепло, смирення, ласку, покірність і всеперемагаючу любов.

Тож хай не згасає і в наших серцях вогник доброти, милосердя та духовної чистоти.

Класний керівник Чернюх Л.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Щоб не згас у серці вогник доброти Сокальська санаторна школа-інтернат Щоб не згас у серці вогник доброти Сокальська санаторна школа-інтернат Щоб не згас у серці вогник доброти Сокальська санаторна школа-інтернат Щоб не згас у серці вогник доброти

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея