Україна понад усе

Нещодавно в 5-А класі Сокальської санаторної школи-інтернату була проведена виховна година «Живи, Україно! Живи для краси, для сили, для правди, для волі!».

Вихованці збагатили знання про Україну, проявили інтерес до вивчення її географії, історії, звичаїв та культури. З матеріалів відеопрезентації учні пригадали народні та державні символи своєї країни.

В конкурсі «Народна скарбничка» школярі показали свої знання українського фольклору: пісень, прислів’їв, приказок. У вікторині «Загадки української кухні» розкрили неповторність страв та смачної випічки . Цікавою була гра «Український віночок», де діти добирали квіти і стрічки, розповідаючи, що вони символізують. А в конкурсі «Інтелектуальний спринт» виявили свої знання, креативність та кмітливість.

На завершення заходу вихованці створили пам’ятку «З Україною в серці», де зазначили, що Україна – приклад великої мужності, витривалості та духовності. Українці завжди славилися своєю великою внутрішньою силою, неповторною культурою, співучою мовою та високими стандартами моралі.У серці кожного свідомого українця має бути сокровенне місце для любові до рідної землі, Т.Шевченка, української мови.

Вихователь Дацишин Т.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Україна понад усе Сокальська санаторна школа-інтернат Україна понад усе

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея