Барви золотої осені

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулося свято «Барви золотої осені», яке провела класний керівник 2 класу Казун О.О. разом із своїми вихованцями. Школярі із задоволенням приймали участь у святковому дійстві. Яскраві декорації, виставка малюнків, столи оформлені композиціями з овочів та фруктів створювали у дітей та присутніх святковий настрій.

У віршах і піснях другокласники дякували красуні Осені за теплі дні, золоте вбрання дерев, щедрі дарунки садів і городів.

Цікавою і повчальною видалася сценка, у якій діти побували в лісі, де дівчатка розповіли про гриби і їх використання, хлопчики – про цілющі властивості горішків,а інші актори, тримаючи у руках кошички із калиною, горобиною, шипшиною, – розповіли про лікувальні властивості цих рослин.

Лісові герої: білочки, зайчик, їжачок та лісовичок закликали дітей берегти природу, не шкодити, допомагати птахам та звірям.

На завершення свята Осінь із своїми помічниками пригостили присутніх щедрими дарами природи.

Ольга Казун, класник керівник 2 класу

Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені

Сокальська санаторна школа-інтернат Барви золотої осені

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея