Українська звитяга і мужність

Напередодні величного свята Покрови Божої Матері та офіційного відзначення в державі Дня захисника України учні 11 класу Сокальської санаторної школи-інтернату разом із класним керівником Лакіш Р.П. провели урочисту тематичну лінійку «Лицарі української незалежності».

Зі сцени звучали слова про героїчну боротьбу наших предків протягом століть за волю і незалежність України. Шану пам’яті було віддано найкращим синам і дочкам української землі: Т.Шевченку, Б.Хмельницькому, І.Мазепі, С.Бандері, В.Чорноволу, М.Грушевському. Найвидатніші борці за волю України, її незалежність є сьогодні для нас прикладом лицарського служіння своїй державі. Згадали вихованці і про події під час Помаранчевої революції, Революції Гідності та Майдану. Виступи дітей супроводжувалися демонстрацією кадрів подій тих днів. Велика шкільна родина у спільній молитві згадала всіх невинно вбитих Героїв, які згасли, як зорі. Запаливши свічку пам’яті, присутні хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО, всіх тих, хто віддав своє життя за мирне небо над Україною.

Сьогодні Україна перебуває в небезпеці, на Сході держави триває війна, але всі діти України мріють про мир і спокій в своїх домівках. Тому заключним акордом свята стали слова про те, що перемога буде за нами, Україна – єдина – іншого шляху немає! Слава Україні! Героям слава!

Класний керівник 11 класу Лакіш Р.П.

Сокальська санаторна школа-інтернат Українська звитяга і мужність Сокальська санаторна школа-інтернат Українська звитяга і мужність

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея