Мир і єдність подай нам, Господи!

У вівторок, 9 вересня 2014, учнівський та педагогічний колективи нашої школи долучилися до спільної молитви за мир і спокій в Україні. Ми просили у Небесного Отця, щоб Він побачив наше впокорення та заступився за нашу країну. В молитві пролунало прохання, щоб Бог зруйнував злі наміри темних сил та зберіг нас від війни, від кровопролиття, та щоб Україна була єдиною.

У складний для країни час ми повинні звертатися до Бога, об'єднуватися та не бути байдужими! Наші герої повинні знати, що ми їх підтримуємо! У ці неспокійні дні щира молитва допоможе пережити тривоги і вберегти життя наших військових. Навіть кілька речень подумки – це найсильніший захист від ворожих підступів і куль.

Маємо також замислитися, можливо, Господь Бог допускає це важке випробування, аби навчити нас цінувати нашу свободу, навчити нас бути солідарними у боротьбі за збереження своєї державності, бути солідарними з ближніми, навчити нас поважати власну гідність і гідність та почуття тих, хто поруч, навчити нас бути Людьми.

Пам’ятаймо, життя триває, але насамперед для того, аби ми ставали кращими, людянішими, щирішими, тільки тоді зможемо вистояти і перемогти.

Учениця 11 кл. Юлія Хом’юк

Сокальська школа інтернат молитва Сокальська школа інтернат молитва Сокальська школа інтернат молитва Сокальська школа інтернат молитва

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея