Голуб миру єднає весь світ

Цими днями учні 2 класу активнодолучилися до Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир». Вихователь Мартинюк О.Б. провела годину спілкування «Мова миру починається з мене», урок миру «Хай буде мир віднині та довіку», гру - тренінг «Мій внесок у справу миру».

Школярі приймали активну участь у конкурсі малюнків під назвою «Голуб миру». Через свою творчу роботу кожна дитина мала змогу втілити в життя своє бачення та розуміння надзвичайно важливого у наш час слова «мир». Для когось мир - це спокійне життя, родина, радісна посмішка. Для когось - прагнення жити без війни, у власному будинку, не голодувати. Але для більшості людей, мир –це повсякденна реальність. Проте, зараз для нас, українців - це найбільша мрія!

Наші вихованці усім серцем прагнуть миру, тому малеча докладає чималих зусиль, щоб жити у мирній державі та носити горде ім’я – Українець.

Вихователь 2 класу Мартинюк О.Б.

Сокальська санаторна школа-інтернат Голуб миру єднає весь світ Сокальська санаторна школа-інтернат Голуб миру єднає весь світ Сокальська санаторна школа-інтернат Голуб миру єднає весь світ Сокальська санаторна школа-інтернат Голуб миру єднає весь світ

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея