Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край

Вчора, в Сокальській санаторній школі-інтернаті ім. Тараса Шевченка відбулося загальношкільне свято – театралізоване дійство «День Святого Миколая – душа весело співає». Підготували його учні 5 класу разом з вихователем Пащук Людмилою Анатоліївною, яка у вступному слові розповіла про доброчинні справи святого Миколая та традиції українського народу.

П’ятикласники старанно готувались до цього дня: малювали малюнки, вирізали витинанки, оформлювали зал сніжинками, зірочками та ангелятками ручної роботи, прикрашали декоративні ялиночки. Класний керівник Хриплюк Н.А. з вихователями Пащук Л.А. і Крицькою С.В. сприяли розвиткові творчих здібностей своїх вихованців і в усьому їм допомагали.

Під час заходу діти виразно декламували напам’ять вірші, супроводжуючи все дійство піснями, які вивчили з Михальчук С.К. – вчителем музики. Кульмінаціїю свята була сценка із Антипком, котрий намагався роздати різочки нечемним діткам. Але Добро перемогло Зло, діти прогнали чортика і зустріли Миколая.

На завершення цього свята усі учні школи одержали солодкі подаруночки, як годиться, від Миколая та помічників – ангелят. Директор школи Зигмунд Ольга Степанівна побажала усім присутнім – учням, гостям, батькам та педагогам бути милосердними, любити свій рідний край, поважати старших, допомагати товаришам, шанувати Бога і свій рід.

Вихователь 5 класу Пащук Л.А.

Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край Святий, щедрий Миколай йде щороку в рідний край

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея