Сила нації – в її єдності

22 січня з нагоди відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та Дня Соборності у Сокальській санаторній школі - інтернаті відбулась тематична лінійка, яку підготувала і провела вчитель української мови та літератури Полозяк Т.І. разом зі своїми вихованцями – одинадцятикласниками.

В актовій залі школи зібралися учні й педагоги, щоб згадати одну із найважливіших сторінок життя українського народу - боротьбу за єдність своїх земель.

Школярі цікаво й змістовно розповіли про важкий шлях українців до заповітної мрії, продекламували поетичні твори про славних синів нашого народу, які віддали життя за волю й долю України. Присутні переглянули відеофільм «Соборність України».

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих захисників державного суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Вчитель української мови та літератури Полозяк Т.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Сила нації – в її єдності Сокальська санаторна школа-інтернат Сила нації – в її єдності

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея