Адаптація учнів 5 класу

В січні 2019 року в Сокальській санаторній школі-інтернат був проведений психолого-педагогічний консиліум , присвячений проблемі адаптації п’ятикласників. Класний керівник Долівець Н.О. та вихователь Мусій О.П. спільно з практичним психологом, соціальним педагогом та вчителями – предметниками обговорювали причини виникнення труднощів в адаптаційний період. Велика увага була приділена формуванню класного колективу, адже даний клас є новосформований, половина учнів - новоприбулі.

Практичний психолог Сичинська З.В. ознайомила присутніх з результатами психодіагностичного обстеження, а соціальний педагог Кручкевич Н.В. розповіла про особливості розвитку і соціалізації учнів даного віку. Вчителі поділились своїми проблемами та досягненнями у роботі з п’ятикласниками та спільно знаходили шляхи їх вирішення.

В ході роботи консиліуму було виявлено дітей «групи ризику», які мають труднощі у навчанні, соціалізації та адаптації, а також сплановано подальший план роботи.

Соціально - психологічна служба

Сокальська санаторна школа-інтернат Адаптація учнів 5 класу Сокальська санаторна школа-інтернат Адаптація учнів 5 класу Сокальська санаторна школа-інтернат Адаптація учнів 5 класу

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея