Фруктово-карамельні забавлянки

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, в рамках місячника «Обдаровані діти – майбутнє України», у клубі вихідного дня, відбулося декілька незвичайних розваг, спрямованих на розвиток інтегрованих якостей у школярів усіх вікових категорій. Активізації процесу самопізнання та розширенню діапазону творчих здібностей сприяли різнобічні уподобання вихованців.

В умовах продуктивно-творчої діяльності, виховуючи естетичні смаки школярів, кулінарне шоу «Фруктове марево» наштовхнуло учнів до роздуму про самореалізацію та самовдосконалення. Розвиваючи уяву та здібності молодших школярів у паперопластиці «Сердечка любові та поваги», діти демонстрували фантастичні композиції до дня Валентина. Креативна забавлянка «Карамельна піньята» байдужим не залишила нікого до сюрпризу всередині барвистого куба. Втіленням ідей народних традицій став майстер-клас «Прикрась Стрітенську свічку».

Розвиваючи особистість вихованців через творче зростання, веселі забави Клубу вихідного дня і надалі запрошують до співпраці.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Фруктово-карамельні забавлянки Сокальська санаторна школа-інтернат Фруктово-карамельні забавлянки Сокальська санаторна школа-інтернат Фруктово-карамельні забавлянки Сокальська санаторна школа-інтернат Фруктово-карамельні забавлянки Сокальська санаторна школа-інтернат Фруктово-карамельні забавлянки

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея