Повернутися до звичайного режиму

Курити чи ні? Однозначно – ні!

Нещодавно в 7 – А класі Сокальської санаторної школи – інтернату в рамках місячника профілактики правопорушень було проведено усний журнал ,,Куріння чи здоров’я – твій вибір’’.

Зі сторінок усного журналу: ,,Тютюн завойовує світ’’, ,, Що міститься в листі тютюну?’’, ,,Коли б ми говорили…’’ учні дізналися, як тютюн потрапив до нас, як впливає на наше життя та здоров’я; про те як мільйони людей стають жертвами тютюну лише через одну причину – вони не знають правди про куріння. А зі сторінок: ,,Тютюнова статистика України’’, ,,Епідемію куріння можна здолати’’ діти отримали інформацію про боротьбу з курінням в США, Канаді, Японії та багатьох інших країнах світу; про те, що американські підлітки вважають сигарету не модним атрибутом, а негативним, відштовхувальним чинником у взаєминах.

В Україні поки що надано свободу виробникам і продавцям сигарет – ціни на цигарки найнижчі у світі, але якщо держава й усі люди об’єднаються, то епідемію можна подолати. Почніть кожний із себе, оберіть чітку позицію: куріння чи здоров’я? Куріння заважає повноцінно жити. Запам’ятайте: курці не помирають, вони вбивають себе.

Дацишин Т.І., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Курити чи ні? Однозначно – ні! Сокальська санаторна школа-інтернат Курити чи ні? Однозначно – ні!

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея