Пам’ять з полиновим присмаком болю

26 квітня 1986 року навічно вкарбувалося в історію України трагічним днем. Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців, її наслідки ще відчуватимуть на собі майбутні покоління. Вона вважається найжахливішою катастрофою в історії людства. В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити з нашої пам’яті – неможливо.

З метою забезпечення належного вшанування мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи у Сокальській санаторній школі – інтернаті було проведено лінійку «Пам’ять з полиновим присмаком болю». Учні розповідали про трагічні події тієї зловісної чорної ночі 26 квітня 1986 року, декламували вірші, хвилиною мовчання вшанували жертв Чорнобильської трагедії.

Більше тридцяти років відділяє нас від Чорнобильської катастрофи, а той чорний день трагедії продовжує хвилювати людей, адже до сьогодні ми відчуваємо смертельний подих цієї техногенної катастрофи.

Чорнобиль - зона національної трагедії, пам’ятаймо про це!

Вчитель української мови та літератури Полозяк Т.І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Пам’ять з полиновим присмаком болю Сокальська санаторна школа-інтернат Пам’ять з полиновим присмаком болю

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея