Толерантність врятує світ

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, в 11 класі, відбулася відкрита виховна година з елементами тренінгу, присвячена Міжнародному дню толерантності. Заняття було насиченим різноманітними видами інтерактивної діяльності.

Учні висловлювали свої очікування у вправі «Чарівна скринька». Проводили дослід, у ході якого кожний проявив свою індивідуальність і неповторність. Стали учасниками ситуаційної гри «Приємна розмова», у якій шукали виходи з конфліктних ситуацій, розвивали у собі якості вихованої особистості, прийоми толерантної поведінки, спілкування. Була проведена експрес діагностика «Що означає бути толерантною особистістю?»

На занятті панувала доброзичлива атмосфера, яка сприяла вихованню у дітей терпимості, людяності, небайдужості та розуміння.

Підготувала: класний керівник 11 класу Чернюх Л.І.

Сокальська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Толерантність врятує світ Сокальська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Толерантність врятує світ Сокальська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Толерантність врятує світ Сокальська загальноосвітня санаторна школа-інтернат Толерантність врятує світ

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея