Зорепадом летять роки…

На традиційну зустріч поколінь у Сокальській санаторній школі – інтернаті зібралися випускники минулих років. З хвилюванням переступали шкільний поріг, адже не були тут хто рік, хто п ять, а дехто і десять чи всі двадцять років.

Вечір зустрічі підготували учні 11 класу. Ведучі Ілона Молочник та Богдан Білаш радо вітали колишніх учнів у стінах рідної школи. Для них прозвучав шкільний дзвінок, як відгомін дитинства, закликаючи всіх на свято. Директор школи Зигмунд Ольга Степанівна звернулася до випускників зі щирими словами побажань. На вечорі лунали пісні про школу у виконанні учнів 11 та 9 класів. Дівчата 11 класу виконали чудовий танець. Випускники біля парти спогадів згадували неповторні шкільні роки, дякували вчителям за науку, танцювали шкільний вальс. В залі панувала чудова атмосфера веселого настрою, щирості та привітності, адже всі ніби повернулися в країну дитинства. Після закінчення урочистої частини вечора випускники ще довго спілкувалися з однокласниками та вчителями.

Кулак Н.І., класний керівник 11 кл.

/Files/photogallery/1283/Зорепадом летять роки_2017_1.JPG /Files/photogallery/1283/Зорепадом летять роки_2017_2.JPG /Files/photogallery/1283/Зорепадом летять роки_2017_3.JPG /Files/photogallery/1283/Зорепадом летять роки_2017_5.JPG /Files/photogallery/1283/Зорепадом летять роки_2017_6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея