Феєрія талантів

День святого Валентина – це дуже незвичне свято, коли дорослі та діти відриваються від буденності та відкрито говорять про кохання. Романтична атмосфера цього дня панувала і у Сокальській санаторній школі – інтернаті.

Учні 10-го класу підготували розважальну програму «На крилах кохання». Прикрашені валентинками та кульками стіни, романтична креативна фотозона допомогли створити незвичну атмосферу та зібрати багато глядачів.

Кожен клас по-особливому підготувався до свята. Юні таланти подарували глядачам красу української ліричної поезії та пісні, особливо здивували хореографічні композиції танцюристів.

Родзинкою свята стали конкурси, в яких учні старших класів проявили інтелектуальні, творчі здібності, веселу вдачу і романтику почуттів. Учасники отримали символічні подарунки та дипломи.

Свято відзначилося неординарністю, викликало захоплення, теплі та радісні емоції та надовго запам’яталося усім школярам.

Сольвар О.З., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці Сокальська санаторна школа-інтернат Крапля здібностей та море праці

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея