Крапля здібностей та море праці

Нещодавно у 8-б класі Сокальської санаторної школі-інтернату, в рамках місячника «Обдаровані діти – майбутнє України», відбулися виховні заняття «Наполегливість і талант».

Формуючи в учнів уявлення про творчу діяльність, розвиваючи здатність до творчої самореалізації, учні зіграли гру «Найнаполегливіший», активними учасниками якої були Завербний М. та Мочульський Ю., зачитали та обговорили казку «Віл та садівник», виконали аплікацію «Гора життя» з власними доповненням, використали тест «Наскільки ти обдарований».

Спрямовуючи пізнавальну активність вихованців на самовдосконалення, творче зростання особистості, в рамках проекту Гушта С., Вільхова С., Вишневська О. демонстрували свої малюнки, Хімчик А. – танцювальні композиції, власні вироби. Здійснюючи відеоперегляди, вихованці взяли активну участь в обговоренні «Талант і слава. Доброчинність. Прогрес». На завершення циклу занять зроблено висновки, що наполеглива праця завжди дає гарні результати, а справжня творчість повинна сприяти розвитку особистості, людської культури й оцінюватися за критеріями гуманності та прогресивності.

Мар’яна Піщук, вихователь

/Files/photogallery/1282/Крапля здібностей та море праці_2017_2.JPG /Files/photogallery/1282/Крапля здібностей та море праці_2017_4.JPG /Files/photogallery/1282/Крапля здібностей та море праці_2017_5.JPG

/Files/photogallery/1282/Крапля здібностей та море праці_2017_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея