Стоп булінг

Сокальська санаторна школа-інтернат Стоп булінг Серед учнівської молоді надзвичайно загострилась проблема насильства, шкільного цькування, що називається булінгом . З метою ознайомлення учнів з поняттям «булінг», його формами , структурою ,та вмінням знаходити шляхи виходу зі складної ситуації, протягом тижня з учнями Сокальської школи –інтернату були проведенні тренінгові заняття.


Докладніше ->


Адаптація учнів 5 класу

Сокальська санаторна школа-інтернат Адаптація учнів 5 класу В січні 2019 року в Сокальській санаторній школі-інтернат був проведений психолого-педагогічний консиліум , присвячений проблемі адаптації п’ятикласників. Класний керівник Долівець Н.О. та вихователь Мусій О.П. спільно з практичним психологом, соціальним педагогом та вчителями – предметниками обговорювали причини виникнення труднощів в адаптаційний період.


Докладніше ->


Можливості обмежені – здібності безмежні

Сокальська санаторна школа-інтернат Можливості обмежені – здібності безмежні Під таким гаслом у Сокальській санаторній школі-інтернаті ім. Т. Шевченка відбувся круглий стіл з дітьми-інвалідами, присвячений Міжнародному дню, який відзначаємо щороку 3 грудня.





Докладніше ->


Міфи та реальність про СНІД

Сокальська санаторна школа-інтернат Міфи та реальність про СНІД В рамках акції «16 днів проти насилля», у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулась зустріч з лікарем-наркологом Орєховим Б.І., приурочена до Міжнародного дня боротьби зі СНІДОМ, який світова громадськість відзначає щорічно 1 грудня.




Докладніше ->


Милосердя – краса душі

Сокальська санаторна школа-інтернат Милосердя – краса душі 28 вересня, за ініціативи Міністерства соціальної політики України, відбулася Всеукраїнська акція-флешмоб до дня усиновлення. Вихованці нашої школи долучилися до проведення заходу. Тримаючи в руках кульки, діти сформували велике серце, що стало символом добра, любові, сімейного затишку.



Докладніше ->


Вода – джерело життя

Сокальська санаторна школа-інтернат Вода – джерело життя Цікаво та пізнавально пройшла виховна година з учнями 5А класу у Сокальській санаторній школі-інтернаті «Вода – джерело життя». Учні поглибили свої знання про воду, її властивості та застосування.




Докладніше ->


Підсумки проведення соціально-психологічного тижня «Свідоме теперішнє – щасливе майбутнє»

Сокальська санаторна школа-інтернат Підсумки проведення соціально-психологічного тижня З 05 по 09 лютого в Сокальській санаторній школі – інтернаті пройшов тиждень психології. Протягом цих днів учні розширювали знання про науку «психологію», розвивали пізнавальну активність, підвищували рівень знань про особливості дружніх стосунків, вчились навичкам конструктивного спілкування, творчої праці в команді і вміння висловлювати власні думки.


Докладніше ->


Психолого-педагогічний консиліум в 5-их класах

Сокальська санаторна школа-інтернат Психолого-педагогічний консиліум Упродовж усього життя нам (і дорослим, і дітям) доводиться адаптуватись до різних ситуацій. Переступаючи поріг школи, дитина також увесь час адаптується: до дітей, до вчителів, до уроків, до нового режиму дня. Одним зі складних адаптаційних періодів є навчання у 5-му класі.


Докладніше ->


Підсумки конкурсу "Ким я хочу бути? Як я цього досягну?"

 Ким= Нещодавно на Сокальщині пройшов завершальний етап конкурсу "Ким я хочу бути? Як я цього досягну?" На даному етапі проходило нагородження талановитих дітей району, які змогли переконати компетентне журі у правильності вибору професії та можливості реалізації своїх життєвих планів.

Докладніше->


День відкритих дверей у Сокальському професійному ліцеї

День відкритих дверей у Сокальському професійному ліцеї Нещодавно відбувся День відкритих дверей у Сокальському професійному ліцеї. Старшокласники Сокальської санаторної школи-інтернату побували на цьому заході. Вихованці ознайомилися з професіями, які можна тут здобути, умовами прийому на навчання, матеріальною базою ліцею.

Докладніше->


Багатством живиться лише тіло, а душу звеселяє споріднена праця

Багатством живиться лише тіло, а душу звеселяє споріднена праця Професійне самовизначення – тривалий процес, який охоплює значний період життя людини. Вибір професії є одним з найважливіших кроків. Адже, займатися тим, що тобі цікаве, приносить радість – одна з умов відчуття повноцінності. Як не помилитися у виборі своєї дороги? Як бути щасливим у житті?


Докладніше ->


Торгівля людьми – сучасне рабство

Сокальська санаторна школа-інтернат Торгівля людьми – сучасне рабство Сьогодні у засобах масової інформації все частіше з'являються матеріали про сучасне рабство - торгівлю людьми. Адже вона може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Тому саме ми повинні потурбуватися про себе, бути юридично грамотними, знати, які небезпеки можуть чатувати на нас, та як себе захистити.

Докладніше ->


Впусти психологію у свій світ

Сокальська санаторна школа-інтернат Впусти психологію у свій світ Для формування психологічної культури учнів та покращення психологічного мікроклімату з 6 по 11 лютого 2017 року у школі був проведений тиждень соціально-психологічної служби.
Протягом цих днів учні розширювали знання про науку “психологію”, розвивали пізнавальну активність, пропагувати навички конструктивного спілкування та здорового способу життя; вчились пізнавати один одного, творчо працювати в команді, висловлювати власну думку.

Докладніше ->


Організація навчально-виховного процесу п’ятикласників в адаптаційний період

Організація навчально-виховного процесу п’ятикласників в адаптаційний період Перехід до основної школи пов'язаний із зростанням навантаження на психіку учня: зміною умов навчання, підвищеним темпом навчальної діяльності, високим рівнем вимог до інтелектуального розвитку учня, різноплановістю вимог учителів-предметників, психофізіологічними змінами організму дитини.

Докладніше ->


Конкурс «Професіографічне дерево моєї родини»

Сокальська санторна школа-інтернат Конкурс «Професіографічне дерево моєї родини» Учні Сокальської санаторної школи-інтернату стали активними учасниками конкурсу малюнків «Професіографічне дерево моєї родини», який провів районний центр зайнятості.



Докладніше ->


Поїздка в Київ

Сокальська санаторна школа-інтернат Поїздка в Київ Є на світі багато чудових міст. Але такого, як наш Київ, немає. Місто-герой, місто-музей, місто-сад - саме так його величають. Про Київ написано багато історичних праць та полотен, складено чимало легенд, віршів, пісень, музичних творів. Київ сьогодні знаний в усіх куточках землі та приваблює значну кількість туристів.

Докладніше ->


16 днів проти насилля

/Files/photogallery/1265/інформаційна хвилинка з учнями 7 кл..JPG Під таким гаслом у Сокальській санаторній школі-інтернаті пройшла загальношкільна акція метою якої було: вчити учнів протидіяти насильству в сім’ї та шкільному середовищі;формувати чітке уявлення про толерантність; розвивати навички спілкування між людьми, взаємодії з ними на основі співчуття, співрозуміння, доброзичливості.
Докладніше ->


Зроби свій вибір на користь здоров'я

Сокальська санаторна школа-інтернат Зроби свій вибір на користь здоров\'я До проведення місячника профілактики шкідливих звичок та правопорушень «Свобода та відповідальність» також долучилася соціально-психологічна служба школи.



Докладніше ->


Профорієнтаційна робота

Сокальська санаторна школа-інтерант Профорієнтаційна робота Ще задовго до останнього шкільного дзвінка кожна людина визначає своє майбутнє. Обираючи професію, старається зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює, «приміряти його на себе». Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться наше подальше життя та як ми в ньому будем себе почувати.
Докладніше ->


Профілактичні зустрічі

Сокальська санаторна школа-інтернат Профілактичні зустрічі Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулася зустріч учнів 6-8 класів з начальником відділу профілактики служби у справах дітей Сокальської РДА Нечай Марією Богданівною та юрист-консультом центру соціальних служб Климчук Орисею Богданівною.


Докладніше ->


Підсумки конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?»

лого Як ми уже повідомляли раніше старшокласники Сокальської санаторної школи-інтернату є активними учасниками щорічного Міжнародного творчого конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?», який проходить у три етапи.





Докладніше ->


Торгівля людьми – соціальна проблема сучасності

Торгівля людьми – актуальна проблема сучасності Складна економічна та політична ситуація в країні приводить до того, що багато молоді шукають кращої долі за кордоном. Саме цій проблемі і була присвячена проектна робота практичного психолога Сокальської санаторної школи-інтернату Сичинської З.В. з учнями 10 класу.

Докладніше ->


Конкурс творів «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?»

Сокальська санаторна школа-інтернат Ким я хочу бути Доброю традицією у Сокальській санаторній школі-інтернаті стала активна участь старшокласників у щорічному районному конкурсі на кращий твір "Ким я хочу бути? Як я цього досягну?", який проводить Благодійний фонд "Майбутнє України. Сокальщина".

Докладніше ->


Підсумки проведення тижня психології "5 днів у світі емоцій"

Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень психології Уже стало доброю традицією кожного року проводити тиждень психології. Протягом цих днів учні розширювали знання про науку “психологію”, розвивали пізнавальну активність, пропагувати навички конструктивного спілкування та здорового способу життя.


Докладніше ->


СНІД – реальність і життя

Сокальська санаторна школа-інтернат СНІД – реальність і життя Під такою назвою у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулася зустріч з лікарем-інфекціоністом центральної районної лікарні Вороною Ярославом Андрійовичем.



Докладніше ->


Адаптаційні зустрічі

Сокальська санаторна школа-інтернат Адаптаційні зустрічі Для успішної адаптації учнів у нашій школі проводяться адаптаційні зустрічі практичного психолога та соціального педагога школи, як з першокласниками, так і з учнями п'ятих класів.
На одній із них учні ознайомлювались із поняттям справжньої безкорисливої дружби, навчались доброзичливості, прагненню розуміти один одного, вмінню співпереживати та радіти за успіхи інших.
Докладніше ->


Профорієнтаційна акція «Випускник»

Сокальська санаторна школа-інтернат Профорієнтаційна акція «Випускник» Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулася зустріч старшокласників із фахівцем з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних районного центру зайнятості Сергієм Гродзким.



Докладніше ->


Вчимося бути толерантними

Сокальська санаторна школа-інтернат Вчимося бути толерантними Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулися тренінгові заняття з учнями 10 класу «Конфлікти. Шляхи розв’язання конфліктних ситуацій», «Вчимося бути толерантними», які провели практичний психолог Зоряна Сичинська спільно із соціальним педагогом Світланою Воробей.

Докладніше ->


Казкотерапія для дітей

Сокальська санаторна школа-інтернат Казкотерапія для дітей Щотижня у нашій школі проходять корекційні заняття практичного психолога Сичинської Зоряни Василівни з учнями 1 класу. Запропоновані дітям ігрові казкові вправи мають на меті допомогти школярам уникнути негативних емоцій та адаптуватися до школи. Адже казка – це дзеркало, що відбиває реальний світ через призму особистого сприйняття.
Докладніше ->


Мій клас – мої друзі

Сокальська санаторна школа-інтернат Мій клас – мої друзі Впродовж перших навчальних днів у Сокальській санаторній школі-інтернаті традиційно проходив тиждень «Знайомтесь! Це – ми!». У кожному класі відбулися цікаві заходи, на яких учні та їх батьки презентували себе та свою родину, адже цього річ школа поповнилася 80 новими вихованцями з різних районів Львівщини та областей України.
Докладніше->


Краще гір є тільки гори...

Сокальська санаторна школа-інтернат Краще гір є тільки гори... Ось і закінчилося літо … Чудова пора спекотних днів і теплих ночей. Найкращий час для втілення усіх своїх мрій і бажань, задумів і планів. Час канікул, коли можна займатися всім, чим душа забажає.
І ось уже й осінь у розпалі своїх сил і барв. Та знову шкільний дзвоник кличе на урок. А в душі, у спогадах - тепле літечко, канікули...
Докладніше ->


Нагородження переможців конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?».

Нагородження переможців конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?» Сокальська санаторна школа-інтернат Напередодні довгоочікуваного свята Останнього дзвоника відбувся завершальний етап ювілейного 10 Міжнародного конкурсу «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?».



Докладніше ->


Міжнародний день сім’ї

Міжнародний день сім\'ї Сокальська санаторна школа-інтернаті Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших родинних свята: у другу неділю травня - День Матері та 15 травня - Міжнародний день сім’ї.



Докладніше ->


Участь в Міжнародному конкурсі

Участь в Міжнародному конкурсі Нещодавно, у нашій школі пройшов ІІ етап конкурсу « Ким я хочу бути? Як я цього досягну?» Ми, учасники, дуже вдячні організаторам благодійного фонду «Майбутнє України. Сокальщина » за чудову атмосферу, яка панувала під час розмови.


Докладніше ->


І етап конкурсу «Ким я мрію стати? Як я цього досягну?»

/Files/photogallery/732/моя професія_2015.JPG Нещодавно учні Сокальської санаторної школи-інтернату прийняли участь у І етапі Міжнародного конкурсу творів «Ким я хочу бути? Як я цього досягну?» організованого районною громадською організацією «Майбутнє України. Сокальщина».
Докладніше ->


Творити добро – це поклик серця

Творити добро – це поклик серця 19 грудня – день святого Чудотворця Миколая. Діти з нетерпінням чекають цього свята, сподіваючись отримати омріяний подарунок.


Докладніше ->


Участь в акції «Зігрій серце солдата»

Зігрій серце солдата Сокальська загальноосвітня санаторна школа-інтернат 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Людей з великим серцем, які витрачають свій вільний час на благо суспільства. Вони завжди там, де потрібна допомога, не ждуть винагороди, ані заслуг, а тихо роблять свою справу, незважаючи на труднощі, іноді ризикуючи власним життям.

Докладніше ->


СНІД – хвороба ХХІ століття

СНІД – хвороба ХХІ століття Хвороба з назвою СНІД щороку прогресує та забирає мільйони життів. Для СНІДу не існує перешкод, він однаково вражає чоловіків, жінок і дітей. На сьогоднішній день 40 мільйонів людей на планеті інфіковані ВІЛ.


Докладніше ->


Акція «Молодь за здоровий спосіб життя»

Акція « Молодь за здоровий спосіб життя» В рамках цієї акції учні 7-х класів Сокальської санаторної школи-інтернату провели калейдоскоп «Ні – шкідливим звичкам». Захід проходив у приміщенні шкільного музею «Берегиня». Діти уважно прослухали і обговорили інформацію про різні шкідливі звички та їх вплив на фізичне і психічне здоров’я.

Докладніше ->


Зустріч із представниками соціальних служб

Зустріч із представниками соціальних служб У Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулася зустріч учнів 8-9 класів з начальником відділу соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марцинюк Іриною Романівною та начальником відділу профілактики служби у справах дітей Сокальської РДА Нечай Марією Богданівною.

Докладніше ->

Кiлькiсть переглядiв: 561

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея