Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті

Літо тільки розпочалось, а учні пільгових категорій Сокальської санаторної школи-інтернату відвідали багато цікавих та мальовничих місць Закарпаття. Ознайомлюючись з містом Хуст, діти відвідали Краєзнавчий музей та картинну галерею.

Відпочиваючи в оздоровчому комплексі «Нарцис» м. Хуст діти побували в м. Мукачеві, зокрема в перлині Закарпаття в замку «Паланок». Ознайомилися не тільки з історією і архітектурою, а й з цікавими експозиціями у виставкових залах замку. На зворотному шляху зупинилися у старовинному м. Виноградові. Це єдине місто в Україні, де на центральній вулиці розташовано шість церков різних конфесій.

Подорожуючи Закарпаттям, милуючись гірськими краєвидами, вивчаючи легенди гір, діти побували на озері Синевир, яке є одним із семи природних чудес України. Також відвідали реабілітаційний центр бурого ведмедя в Національному природному парку «Синевир».

Крім екскурсій діти мали змогу оздоровитися на термальних водах у с. Вилятино та відпочили в аквапарку м. Тячева. Щодня аніматори організовували цікавий та змістовний відпочинок дітей. Були проведені: конкурс Талантів, Веселі старти, велотревел, тенісний турнір, конкурс малюнків «Краєвиди Закарпаття».

Всі діти задоволені та очікують нових подорожей і розваг.

Вихователі: Сольвар О. З., Дацишин Т. І.

Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті Сокальська санаторна школа-інтернат Літній відпочинок в мальовничому Закарпатті

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея