Здорові діти – щасливі діти

Напередодні зимових свят, у Сокальській санаторній школі-інтернаті відбулися змагання «Ти зможеш, якщо зміг я». Учні 4 і 5 класів змагались у естафетах: з м’ячами, обручами, гімнастичними палицями, на самокатах та лежачи на скейтах.

Привітали учасників змагань майстер спорту України Олена Сусол та кандидат в майстри спорту, учениця Сокальської ЗСШ №3 Дарина Іськів. Дівчата розповіли як тренувались, щоб досягти високих спортивних результатів. Учні нашої школи також показали,що дуже люблять спорт, ведуть здоровий спосіб життя і піклуються про своє здоров’я.

На святі спорту в нашій школі були присутні: Директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, заступник директора цього центру Валерій Янюк, директор Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення Ярослав Тарасюк, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Сокальської РДА Мар’яна Копейка.

Гості нагородили учасників змагань кубками,медалями і грамотами,та подарували школі спортивний інвентар. Радості дітей не було меж, адже свої перші медалі вони отримували з рук майстра спорту України та кандидата в майстри спорту Олени Сусол та Дарини Іськів.

Вчитель фізичної культури Олександр Пікунов

Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти Сокальська санаторна школа-інтернат Здорові діти – щасливі діти

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея