Ти зможеш, якщо зміг я

26 листопада в Сокальській санаторній школі-інтернаті ім. Т. Шевченка було проведено спортивне свято «Ти зможеш, якщо зміг я», присвячене зимовим святам. Участь у цьому заході взяли учні четвертих і п’ятого класів: команда «Смайлики» (4-Б клас), команда орли (4-А клас) і команда «Найки» (5 клас).

На святі були присутні гості: заступник директора Львівського обласного центру «Спорт для всіх» - Олійник Ірина, начальник відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації – Копейка Мар’яна і директор Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – Ярослав Тарасюк.

Школярі продемонстрували сильний характер і найкращі фізичні якості, а також отримали хороші і позитивні емоції від свята.

Всі учасники спортивного заходу були нагороджені медалями і грамотами. Переможці свята здобули кубок. А п. Ірина від Львівського обласного центру «Спорт для всіх» подарувала школярам спортивні обручі і тенісні м’ячі.

Підготувала і провела свято вчитель фізкультури Дзядик Н.М.

Сокальська санаторна школа-інтернат Ти зможеш, якщо зміг я Сокальська санаторна школа-інтернат Ти зможеш, якщо зміг я Сокальська санаторна школа-інтернат Ти зможеш, якщо зміг я Сокальська санаторна школа-інтернат Ти зможеш, якщо зміг я

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея