Україна - це територія гідності і свободи

«Україна - це територія гідності і свободи». Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

До дня Гідності і Свободи в Сокальській санаторній школі-інтернаті відбувся урок пам’яті «Україна – країна нескорених» для учнів 8-б класу. Бібліотекар Антонюк О.О. розповіла присутнім про події цих років, діти мали змогу переглянути відеофільм присвячений трагічним подіям: «Майдан: Революція Гідності». Ознайомилися з книжковою виставкою за даною темою.

Учні школи Гаврилюк Денис, Бицька Адріяна, Гузар Вікторія, Кулик Олена, Коновалов Владислав читали вірші, присвячені Дню Гідності і Свободи.

На закінчення бібліотекар побажала всім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу.

Бібліотекар Антонюк О.О.

Сокальська санаторна школа-інтернат Україна - це територія гідності і свободи Сокальська санаторна школа-інтернат Україна - це територія гідності і свободи Сокальська санаторна школа-інтернат Україна - це територія гідності і свободи

Сокальська санаторна школа-інтернат Україна - це територія гідності і свободи

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея