Тиждень математики та інформатики

Звіт про проведені заходи з інформатики

З 12 по 16 листопада у Сокальській санаторній школі-інтернат імені Т. Шевченка пройшов тиждень математики та інформатики. Впродовж тижня було проведено відеолекторій для 2 класу «Безпечний Інтернет»; міжнародний конкурс «Бобер», у якому взяли участь учні 2-11 класів.

Десятикласники цікаво провели урок-квест «Генератор QR-кодів». Учні 7 класу відчули себе справжніми програмістами, виконуючи практичну роботу у середовищі Скретч. Зібрати системні блоки «з нуля» мали змогу учні 8 класів у змаганні «Системний адміністратор». Одинадцятикласники застосовували свої знання та вміння користуватися сучасними технологіями та гаджетами у Веб-квесті.

В учнів 8-Б класу відбувся відкритий урок «Побудова аудіо- та відеоряду. Додавання до відеокліпу відеоефектів та налаштування переходів між фрагментами». Учитель Трескот О.І. запропонувала восьмикласникам спробувати себе у ролі режисерів, продюсерів та сценаристів, щоб створити відеокліп про свій клас.

Критично оцінювати інформацію, отриману з Інтернету вчилися учні 5 класу.

Все це дало можливість краще і глибше пізнати інформатику, знайти для себе щось нове і цікаве.

Вчителі інформатики Трескот О.І, Семенчук К.В.

Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень математики та інформатики

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея