Weekend Open Air

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, клуб вихідного дня, підтримуючи атмосферу емоційного комфорту для усіх вихованців закладу, продовжив свою роботу низкою відпочинкових заходів на свіжому повітрі.

Виявляючи власну творчу ініціативу, діти самі обирали маршрути оздоровчо-виховних прогулянок, об’єкти, місця, де можна розважитися і зібрати колекцію-гербарій, поспостерігати за явищами оточуючого світу, звичайно, не обминули спортивні та дитячі ігрові майданчики.

Веселковими барвами осіннього сонця зустрічав нас міський фонтан, перше опале листя шурхотіло під ногами у парку, свіжий вітерець біля річки Західний Буг сповіщав про неминуче наближення холодів. Новоприбулі учні школи з цікавістю знайомилися з архітектурними будівлями міста. Організація активного відпочинку сприяла спілкуванню з дітьми на тему «Я і соціум», звертаючи увагу на правила поведінки в громадських місцях, на дорозі, біля водойми.

Під час ігрових моментів символічні медальки за спритність знайшли своїх власників у конкурсі «Заповни корзинку». Виховуючи шанобливе ставлення до культури нашого народу та, активізуючи пізнавальну активність школярів, діти вкотре побували у Народному домі «Просвіта» на І-му відкритому конкурсі хореографічних колективів «DANCE FEST».

Формуючи здоров’язбережувальну компетентність школярів, наш клуб вихідного дня і надалі пропагуватиме форму дозвілля Open Air.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Weekend Open Air Сокальська санаторна школа-інтернат Weekend Open Air Сокальська санаторна школа-інтернат Weekend Open Air Сокальська санаторна школа-інтернат Weekend Open Air Сокальська санаторна школа-інтернат Weekend Open Air

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея