Модний десерт

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, клуб вихідного дня, створюючи сприятливий емоційний стан у дітей, запросив вихованців до участі у черговій акції Open Air «Marshmallow - веселі карамелі».

Підігрітий над вугіллям зефір – улюблена розвага дітей та дорослих. Розвиваючи у школярів інтерес до експериментальної діяльності, розширюючи кулінарні знання, ми влаштували маленький пікнік для допитливих з повітряними ніжними солодкими хмарками, що тануть у роті, просто у шкільному саду. Розкриваючи секрет популярності сучасної насолоди, без якої неможливо уявити рай ласуна, вихованці створювали свій кулінарний шедевр на паличці. Барбекю з маршмеллоу виходять вельми оригінальним та смачним – зефірки трохи збільшуються в обсязі і покриваються хрусткою темною скоринкою та стають ніжними і тягучими на смак.

Відпочинок Open Air із такою солодкою знахідкою став справжньою родзинкою вікенду для малечі.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт Сокальська санаторна школа-інтернат Модний десерт

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея