"Будь обережним на дорозі!"

З метою закріплення знань дітей про дорожні знаки та правила дорожнього руху, виховання вміння самостійно користуватися отриманими знаннями у повсякденному житті, вихователі Сокальської санаторної школи-інтернату разом з учнями 3 класу провели урок дорожньої грамоти, розповіли про те, яких правил безпечної поведінки на дорозі треба дотримуватися, та до яких негативних наслідків може призвести нехтування ними.

Під час практикуму «Безпека на дорозі» вчилися розрізняти правильні та неправильні дії перехожих та водіїв у різних ситуаціях, переходити дорогу у відповідних місцях, розрізняти знаки та діяти відповідно до них.

Діти добре засвоїли дорожню грамоту і тепер обіцяють, що будуть відповідальними на дорозі, а також розкажуть своїм батькам та одноліткам, про необхідність дотримання «Правил дорожнього руху».

Філевич М.С., Мамчур Л.Б., вихователі

Сокальська санаторна школа-інтернат Будь обережним на дорозі Сокальська санаторна школа-інтернат Будь обережним на дорозі

Сокальська санаторна школа-інтернат Будь обережним на дорозі Сокальська санаторна школа-інтернат Будь обережним на дорозі

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея