Хай голуби миру на землю зійдуть

21 вересня – світ відзначає Міжнародний День Миру. Саме цій темі сьогодні у 8-Б класі Сокальської санаторної школи-інтернату було присвячено годину пізнання під назвою «Хай голуби миру на землю зійдуть».

Раніше для нас, українців, мир був повсякденною реальність. На вулицях нашої неньки–України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

Восьмикласники школи пригадали багато пісень, оповідань, віршів про дружбу, дитинство і про таке прекрасне слово МИР. З уст класного керівника Шведик Г.Г. учні дізнались легенду про символ миру – зображення голуба з оливковою гілочкою.

Кожен учень побажав намалювати своїми руками і вирізати з паперу власного голуба, вкладаючи часточку свого серця і душі в символ миру, добра та благополуччя.На дошці діти почепили символічних голубів, з побажаннями миру та спокою нашій Батьківщині, припинення кровопролиття та страждання тисяч українців.

Голубко біла, ти лети у світ,
Хай буде мир у небі голубому!
Неси всім щастя, передай привіт
Усім народам, людові земному...

Класний керівник 8Б класу Шведик Г.Г.

ська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть ська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть ська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть ська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть ська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть Сокальська санаторна школа-інтернат Хай голуби миру на землю зійдуть

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея