Добро все переможе

В світі є найсвятіші людські почуття – доброта, любов, прощення. Їх не купиш, не позичиш, їх просто можна безкоштовно набути, навчити себе бути людяним і милосердним. Все залежить від кожної людини індивідуально.

Ось і учні 6 –Б класу Сокальської санаторної школи – інтернату на виховній годині «Збережи у серці Доброту» вчилися спілкуватися серцем. Діти читали та аналізували біблійні притчі про сенс життя людини, милосердя і доброго самарянина, поезії про доброту. Учні активно обговорювали, якою повинна бути добра людина, в чому повинна проявлятися любов до ближнього. За допомогою гри «Склади прислів’я» дізналися, що про безкорисливість говорить народна мудрість. А з казкою «Сьома дочка» зрозуміли, що добро дієве, воно любить конкретні вчинки, а не порожні слова.

Підсумок до заняття підвели за допомогою гри «Нитка Аріадни», коли кожен учень, до якого потрапляв клубок ниток, мав промовити добре побажання своєму однокласнику, яке розпочиналось словами «Я думаю…», «Я хочу…».

О. Сольвар, вихователь.

Сокальська санаторна школа-інтернат Добро все переможе Сокальська санаторна школа-інтернат Добро все переможе Сокальська санаторна школа-інтернат Добро все переможе Сокальська санаторна школа-інтернат Добро все переможе Сокальська санаторна школа-інтернат Добро все переможе

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея