З надією на Воскресіння

Найбільше і величне свято у церковному році – Великдень, Воскресіння Ісуса Христа з мертвих. Пасха є найбільшим торжеством християн, бо це свято перемоги добра над злом, життя над смертю.

Саме у період підготовки до цього торжества у Сокальській санаторній школі-інтернаті І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка пройшов тиждень духовності, впродовж якого було проведено години духовного спілкування: «З любов’ю до Спасителя прийди і щиро Богу помолися», «Сакральне мистецтво України». У старших класах відбулася зустріч з духовним наставником о. Ярославом Валюхом, який розповів учням про роботу християнського молодіжного руху УМХ, поблагословив і підтримав школярів разом з їх наставниками та усіма бажаючими на Хресній Дорозі Спасителя нашого, Ісуса Христа. Учні 1-го та 6-го класів цікаво і захоплююче провели годину творчості «Писанковий колаж». Діти мали змогу переглянути змістовну презентацію про писанку – символ Христового Воскресіння, а також створити власні неповторні роботи, які стали окрасою виставки «Великоднє диво».

Ліліана Чернюх, вч. християнської етики
Світлана Михальчук, вч.музичного м-ва

Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння Сокальська санаторна школа-інтернат З надією на Воскресіння

Кiлькiсть переглядiв: 306

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея