Великодні «малювці»

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті, в рамках місячника духовного відродження «Відчини своє серце добру», у клубі вихідного дня відбулися заняття «Творча писанка».

Діти мали можливість стати учасниками розважань, які презентувала вихователь Гентуш М.Ю. про біблійні істини. Усвідомленню поняття про християнську етику сприяло обговорення історій з Біблії – невичерпного джерела нашої віри і моральності.

Стимулюючи вихованців до творчого пошуку, школярі пропонували власні ідеї великоднього декору. Акцентуючи увагу на прекрасному в нашому житті, у супроводі пізнавального та ілюстративного матеріалу, у невимушеній атмосфері діти втілювали свої враження у творчий спосіб. Невгамовні руки створили приємні паперові цікавинки: писанкове деревце, великодній віночок, пасхальну рамочку та дрібні підвіски. Фантазуючи, переконуємось, що звичайна розмальовка у дитячих руках може перетворитися на креативну великодню декорацію.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Великодні «малювці» Сокальська санаторна школа-інтернат Великодні «малювці» Сокальська санаторна школа-інтернат Великодні «малювці»

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея