Математичне кафе «Ерудит»

«Щоб переварити знання, треба поглинати їх з апетитом» (А. Франс)

Нещодавно п’ятикласники Сокальської санаторної школи-інтернату зібралися в незвичайному математичному кафе «Ерудит», де вони мали змогу «пообідати» і трохи відпочити, але відпочинок був у них активним.

Відвідувачам офіціанти запропонували меню.

Вони замовили такі страви: салат «Вінегрет», салат «Ромашка», математичну юшку, голубці загорнуті в ребуси, фірмову страву - плов математичний, компот з натуральних чисел та тістечка з веселими завданнями-жартами. Але так, як кафе незвичайне – математичне, діти кожного столика звітували про виконання завдання.

Хлопчики та дівчатка, спробувавши екзотичні страви, не розчарувалися. Вони перевірили і збагатили свої знання з математики, виявили кмітливість, допитливість, інтерес до вивчення даного предмету.

Чугай І.М., Шклянка Г.П., вихователі 5-их класів

Сокальська санаторна школа-інтернат Математичне кафе «Ерудит» Сокальська санаторна школа-інтернат Математичне кафе «Ерудит» Сокальська санаторна школа-інтернат Математичне кафе «Ерудит» Сокальська санаторна школа-інтернат Математичне кафе «Ерудит» Сокальська санаторна школа-інтернат Математичне кафе «Ерудит»

Кiлькiсть переглядiв: 306

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея