Ми у світі емоцій

Пізнаючи дійсність, людина так чи інакше ставиться до предметів і явищ, які її оточують: до речей, людей та до самої себе. Одні явища дійсності викликають радість, захоплення, інші - тугу, смуток, розчарування. Такі переживання називають емоціями та почуттями. В емоціях виявляється позитивне або негативне ставлення людини до навколишнього світу.

Нещодавно, у рамках тижня «Пусти психологію у світ», захоплюючу мандрівку у світ емоцій здійснили учні 7-А класу Сокальської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату ім. Т. Шевченка.

Доброзичливо і невимушено пройшла година спілкування з елементами тренінгу «Ми у світі емоцій».

Учні виражали свої емоції у вправі «Погода», визначали їх у завданні «Відгадай емоцію». Переглянули цікаву презентацію. Вчилися керувати своїми емоціями, розвивали навички свідомо впливати на свій емоційний стан. Кульмінацією заняття стала вправа «Кулька». Творчо і плідно пройшла година спілкування, головною метою якої, було виховання турботливого ставлення до свого здоров׳я та здоров׳я інших людей, розуміння емоцій інших.

Класний керівник Чернюх Л.І.,
Соціальний педагог Кручкевич Н.В.

Сокальська санаторна школа-інтернат Ми у світі емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Ми у світі емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Ми у світі емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Ми у світі емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Ми у світі емоцій

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея