Передові спільноти андеграунду

Нещодавно у 9 класі Сокальської санаторної школи-інтернату, в рамках місячника самопізнання «Відкриття – знахідки», захопливе відеотурне «Ще вчора ми цього не знали» спонукало старшокласників до роздуму про те, у чому ж полягає унікальність підліткового співтовариства і культури.

Виховне заняття «Авангардний маскарад прогресивної генерації» ознайомило учнів із поняттям про сучасні молодіжні субкультури, їх ознаками та характеристиками. Формуючи у вихованців толерантне ставлення до іншої думки, почуття відповідальності за свою поведінку, за дотримання норм закону у стосунках з людьми, презентація «Молодіжні субкультури – погляд зсередини», сприяла неупередженому ставленню до усіх представників груп. Розвиваючи аналітичне мислення у підлітків, критичне і відповідальне ставлення до свого способу життя, дайджести «Паркур і свідомість трейсерів» та «Косплей – як вид перформансу» допомогли дітям у визначенні життєвих цінностей та факторів потенційної небезпеки .

Найбільшою інтригою занять стала ідея індивідуальної самореалізації через спробу започаткувати нову хвилю відродження національної культури України.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інетрнат Передові спільноти андеграунду Сокальська санаторна школа-інетрнат Передові спільноти андеграунду Сокальська санаторна школа-інетрнат Передові спільноти андеграунду Сокальська санаторна школа-інетрнат Передові спільноти андеграунду

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея