Англійська мова в повсякденному житті

Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті у рамках предметно-методичного тижня іноземних мов вчителем Наконечним В.Р. був проведений нестандартний урок англійської мови у 9 класі «Молодіжна культура. Соціальні мережі та інтернет».

Педагог запросив колег, щоб представити свій досвід роботи із впровадження в освітній процес сучасних ігрових та діалогових технологій навчання, пов’язаних зі створенням комунікативного середовища. Учні у процесі уроку удосконалили навички читання, аудіювання, усного монологічного та діалогічного мовлення. Школярі, виконуючи завдання, представлені в мультимедійній презентації, переглядали та коментували анімаційний фільм про вплив соціальних мереж та інтернету на дітей. Діалогове спілкування відбувалося під час гри «Circle», гри-співставлення виразів, рольової гри «Problem-solving task». Міні-групи класу придумували коментар до фотографій, представлених на слайдах, використовували найбільш вживані у соціальних мережах слова.

Колеги відзначили креативність та високий рівень педагогічної творчості молодого вчителя Наконечного В.Р., а учні продемонстрували уміння та навички іншомовного спілкування у різних ситуаціях.

В.о. директора Сачок О.С.

Сокальська санаторна школа-інтернат Англійська мова в повсякденному житті Сокальська санаторна школа-інтернат Англійська мова в повсякденному житті Сокальська санаторна школа-інтернат Англійська мова в повсякденному житті

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея