Звіт про проведення тижня англійської мови

З 29 січня по 2 лютого2018 року у Сокальській санаторній школі-інтернат ім. Т.Г. Шевченка був проведений предметно-методичний тиждень англійської мови.

Як ми знаємо, вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою, а саме англійською мовою, є однією із необхідностей сьогодення. В нашій школі цей тиждень став довгоочікуваною подією для усіх учнів початкової, середньої та старшої ланки. Тиждень англійської мови – це не лише звіт про виконану роботу, це свято англійської мови, у якому брали учать всі бажаючі.

Цікаві та змістовні конкурси, відеопрезентації та їх обговорення, перегляд фільмів, створення проектів та проведення брейн-рингу були запропоновані учням 1 – 11 класів вчителями англійської мови Наконечним В.Р., та Салій Л.І.

Тиждень англійської мови проводився за наступним планом:

Понеділок, 29.01.18-– Організаційний день.
Вікторини для всіх класів.

Протягом цього дня відбувався перегляд короткометражних англомовних фільмів на тему «Сучасний англомовний світ». Учням 4-8х класів було запропоновано розв’язання цікавих кросвордів.

Вівторок, 30.01.18– Конкурс «Найкращі знавці англійської мови» (3-5класи). Виставка книг.

Серед учнів 10 та 11 класів була проведена вікторина «У лабіринтах англійської граматики».

Середа, 31.01.18- Конкурс на кращого читача англійських віршів. (2-5класи). Круглий стіл на тему «Я вивчаю англійську мову» (6-7 класи).

Цього дня серед учнів молодших класів були проведені різноманітні ігри та розваги, особливу уваго було відведено цитуванню різноманітних віршів та скоромовок англійською мовою.

Четвер, 01.02.18 – Брейн-ринг на тему «Do you know Great Britain». (8-11 класи).

Завдання були надзвичайно цікаві та корисні, учні мали змогу перевірити свої знання не тільки англійської мови а також з географії ,історії та розвинути своє мислення . Усі були нагородженні грамотами за активну участь брейн-ринзі.

П’ятниця, 02.02.18 – Експрес-квести «Are you good at English»(5-7 класи).

Проведений тиждень англійської мови показав, що учні не байдужі до вивчення англійської мови, вміють та прагнуть розвивати свою пам’ять, мислити, люблять позаурочні заходи та беруть активну учать у конкурсах. Щиро дякуємо нашим вихованцям за активну участь у проведенні тижня англійської мови!

Наконечний В.Р., вчитель англійської мови

Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень англійської мови Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень англійської мови Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень англійської мови Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень англійської мови Сокальська санаторна школа-інтернат Тиждень англійської мови

Кiлькiсть переглядiв: 383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея