Маленькі фінансисти

Нещодавно в 4 класі Сокальської санаторної школи-інтернату була проведена економічна гра «Сімейний бюджет», яка була спрямована на те, щоб розширити знання дітей про доходи сім’ї і шляхи їх використання, розвивати в учнів ощадливість, діловитість, організованість.

У грі участь брали 4 сім’ї: Трояндові, Тюльпанові, Волошкові, Ромашкові. Діти з радістю виконували різні завдання: малювали сім’ю, визначали найнеобхідніші потреби, збирали розбитий посуд. Протягом гри накопичували свої гроші– смайлики. В конкурсі «Винахідливий» учні проявили всю свою уяву і творчість, придумуючи як ще можна використати газету, олівець і пакет.Найважчим виявився конкурс «Скарбничка». Діти кілька разів перераховували свої копійки і щоразу помилялися.

Гра закінчилась перемогою сім’ї Волошкових. Але загалом всі вихованці були задоволені результатом і завзято почали ділити зароблені гроші- смайлики.

Мусій О.П., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Маленькі фінансисти Сокальська санаторна школа-інтернат Маленькі фінансисти Сокальська санаторна школа-інтернат Маленькі фінансисти

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея