Злочин і покарання

Протягом листопада в Сокальській санаторній школі – інтернаті тривав місячник профілактики правопорушень «Свобода івідповідальність». Учні 8 класу разом з бібліотекарем Антонюк О.О. та вчителем біології Новосад І. Я. відвідали Сокальську районну центральну бібліотеку, де відбувся виховний захід у форматі Живої книги на тему «16 днів проти насильства».

Діти мали змогу поспілкуватись з гостею заходу – інспектором ювенальної превенції сектору патрульної поліції Сокальського відділення Тимчак Нелею Романівною. Інспектор у цікавій формі розповіла про види насильства та види покарання за дані злочини; привела конкретні приклади із життя, які справили сильне враження на учнів, змусили їх задуматись над власною поведінкою. Між інспектором і учнями відбувся змістовний діалог у форматі: питання – відповідь. Яскравим доповненням була відеопрезентація, з якої школярі дізнались про негативні наслідки вчинення насилля у різних формах та адміністративну і кримінальну відповідальність неповнолітніх. Зокрема, Неля Романівна звернула увагу учнів на небезпеку ігор у соцмережах і можливі ризики для життя і здоров’я кожної людини.

На пам'ять про цю зустріч вихованці школи зробили світлини з інспектором поліції Тимчак Н.Р.

Бібліотекар Антонюк О.О.

Сокальська санаторна школа-інтернат Злочин і покарання Сокальська санаторна школа-інтернат Злочин і покарання Сокальська санаторна школа-інтернат Злочин і покарання

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея