Весело, корисно та пізнавально!!!

Саме так пройшов урок англійської мови в 9-му класі Сокальської санаторної школи - інтернату. На сьогоднішній день є велика кількість методів іприйомівдля кращого оволодіння та сприйняття іноземної мови, але необхідно наголоситина одному з найбільш результативних методів, асаме:метод проектіву навчанні англійської мови. Як ми знаємо, використання проектної методики в значній мірі сприяє створенню кращої мотивації для вивчення іноземної мови в школі.

Саме тому разом з 9-м класом нашої школи був реалізований проект ”Вибір професії” (“ Career Choice”). Учні плідно попрацювали над дослідженням різноманітних сучасних професій, самостійно розробили цікаві завдання та кросворди. На уроці відбулося цікаве та енергійне обговорення даного проекту. Результатом даної роботи стали нові навички, знання та цікава інформація з даної теми, що є особливо актуальною саме для учнів 9-го класу!

Ми ще раз переконалися в тому, що метод проектів може перетворити уроки англійської мови на своєрідний дискусійний, дослідницький клуб, в якому вирішуються цікаві, практично значимі і доступні для учнів проблеми та ситуації, що сприяє кращому оволодінню англійською мовою.

Щиро вдячний учням 9-го класу за сумлінно виконану роботу!

Вчитель англійської мови, Наконечний В.Р.

Сокальська санаторна школа-інтернат Весело, корисно та пізнавально Сокальська санаторна школа-інтернат Весело, корисно та пізнавально Сокальська санаторна школа-інтернат Весело, корисно та пізнавально Сокальська санаторна школа-інтернат Весело, корисно та пізнавально

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея