Корисні та шкідливі звички

Життя – це те ,що люди більше всього прагнуть зберегти
і менше всього бережуть.
Жан де Лабрюйєр

Для того , щоб зберегти та прожити щасливе і повноцінне життя, найперше слід подбати про своє здоров’я. А берегти його потрібно вчитись змалечку, адже здоров’я – це запорука щасливого майбутнього.

А щоб зростати міцними та здоровими, потрібно вчитись формувати у собі корисні звички і викорінювати шкідливі . І тому учні 5-Б класу Сокальської санаторної школи – інтернату під час уроку – тренінгу «Корисні та шкідливі звички» вчились їх розпізнавати.

Під час заняття діти старались оцінювати ситуації ризику, приймати відповідальні рішення, грали ігри «Шкідливо – корисно», «Наслідки шкідливих звичок», прикрашали листочками «Дерево звичок», розгадували кросворд і слухали притчу, роблячи свої висновки.

Наприкінці заняття учні обґрунтували і зробили висновок про згубний вплив на здоров’я дитини шкідливих звичок та необхідність формування корисних звичок.

Чугай І.М., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички Сокальська санаторна школа-інтернат Корисні та шкідливі звички

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея