На сторожі прав і вольностей української землі

Стара латинська мудрість називає історію вчителькою життя. Тому кожне покоління звертається до минулого, щоб почерпнути звідти досвіду для сучасного й майбутнього, почерпнути знання з історії й зробити висновки для майбутніх дій.

Столітній ювілей Української революції 1917-1921 років, що призвела до створення Української Народної Республіки, відзначили учні Сокальської санаторної школи – інтернату ім.Т.Г.Шевченка. Десятикласники разом із класним керівником Полозяк Т.І. підготували й провели загальношкільну лінійку «На сторожі прав і вольностей української землі». Школярі розповіли про Універсали Центральної Ради, проголошення УНР та її першого очільника, декламували поезії, виконували пісні про єдність та мирне життя нашої країни.

Вдало підібрані відеоролики не залишили байдужими нікого. Учні мали змогу ознайомитись з такими величними постатями як Михайло Грушевський та Володимир Винниченко.

Десятикласники наголосили, що ми повинні зробити все від нас залежне, щоб бути достойними спадкоємцями героїзму, самовідданої праці і слави попередніх поколінь борців.

Вчитель української мови та літератури Полозяк Т.І.

На сторожі прав і вольностей української землі На сторожі прав і вольностей української землі

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея