Море радості й емоцій

Цими вихідними учні 4 класу Сокальської санаторної школи- інтернатуразом з класним керівником Казун О.О. і вихователями Мартинюк О.Б., Мусій О.П. мали далеку, але захопливу подорож в Трускавець. Там вони відвідали яскраве шоу в дельфінарії “Оскар”.Групу супроводжувало багато батьків.

Відвідувачів дельфінарію розважали 6 зірок-дельфінів і двоє морських котиків. Захопливо діти спостерігали як дельфіни роблять в повітрі оберти, високо перестрибують через кільця, ловлять м’ячі. Особливо всім сподобалось, коли ці незвичні актори пасували величезні надувні кулі в бік глядачів. А зворушливий ліричний танецьу виконанні зірок заставив просльозитись всіх дорослих. Морські котики були неперевершені і викликали своєю грою у дітей сміх.

Та це не єдина розвага, яку мали вихованці цього дня. Їм пощастило відвідати ще зоопарк «Лімпопо» у Меденичах. Діти були задоволені, що побачили тварин, назви яких чули на уроках і виховних годинах. Особливо жваво учні обговорювали поведінку лева і білих тигрів.

Хоча екскурсія тривала до пізнього вечора і діти були вже трохи втомлені, та враження від неї залишаться в пам’яті назавжди. Ця подія об’єднала класний колектив, а також це була гарна нагода батькам провести час зі своїми дітьми.

Мартинюк О.Б., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій

Сокальська санаторна школа-інтернат Море радості й емоцій

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея