Лунай, величне наше слово!

Нещодавно в 2 класі Сокальської санаторної школи-інтернату відбулась вікторина «Юні мовознавці», присвячена Дню української писемності та мови. Для учнів вихователь підготувала конкурси: «Сходинки слів», «Розсипаночка», «Конверт», «Відновіть вірш», в яких діти могли проявити свої знання з української мови, кмітливість, вміння швидко знаходити правильні відповіді.

Дітей розділили на дві команди: «Словограй» і «Мовознавці», і розпочалось змагання. Учням запропонували скласти з букв слова, вставити прощені букви і таким чином утворити слово, назвати якомога більше слів на певну літеру, повправлятися у найкращому виконанні скоромовок, пройти мовним лабіринтом. Варто зазначити, що кожна з команд намагалась першою впоратися із завданнями, аби набрати якомога більшу кількість балів.

Наприкінці вікторини обидві команди отримали солодкі медалі: команда «Словограй» – за перемогу, а «Мовознавці» – за участь у вікторині.

Марія Філевич, вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Лунай, величне наше слово! Сокальська санаторна школа-інтернат Лунай, величне наше слово! Сокальська санаторна школа-інтернат Лунай, величне наше слово! Сокальська санаторна школа-інтернат Лунай, величне наше слово!

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея