Цікава мандрівка

Справжнім дивом для учнів 2 класу КЗ ЛОР «Сокальська санаторна школа-інтернат» стала хоч недалека, але надзвичайно захоплива мандрівка. Вже зранку діти, повні ентузіазму та хвилюючих передчуттів, зібралися на шкільному подвір’ї. Послухавши останні настанови своїх вихователів, Філевич М. С. та Мамчур Л. Б., вирушили на зустріч пригодам.

Львів зустрів нас сонячним небом, адже на обличчях дітей сяяли посмішки. Бо що може бути краще від спільної мандрівки, що об’єднує нас незабутніми спогадами та дарує безліч нових емоцій?

Вихованці потрапили на пригоди у Львівський Державний цирк, де побачили циркове шоу «Слон та сильні люди». Школярі отримали велике задоволення від захоплюючого номера з слонихою Майєю. Незабутні враження подарував виступ дресирувальниці з шістьма далматинцями, номери з акробатами, а веселий клоун прийшовся до вподоби не тільки учням, а й батькам.

Протягом усього часу на арені цирку панувала весела та позитивна атмосфера.

Після вистави діти відвідали сувенірну крамницю, де придбали іграшки на пам’ять. Дорога додому була веселою та швидкою, адже діти емоційно та захопливо обговорювали проведений час та планували наступні подорожі.

Сподіваємось, що дана екскурсія стане хорошою традицією для учнів нашого класу.

Вихователі: Людмила Мамчур та Марія Філевич

Сокальська санаторна школа-інтернат Цікава мандрівка Сокальська санаторна школа-інтернат Цікава мандрівка Сокальська санаторна школа-інтернат Цікава мандрівка Сокальська санаторна школа-інтернат Цікава мандрівка Сокальська санаторна школа-інтернат Цікава мандрівка

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея