Небезпечна свобода

В рамках місячника правових знань та з метою кращої поінформованості школярів у 6-Б класі Сокальської санаторної школи – інтернату відбулося заняття «Не стань жертвою торгівлі дітьми». Учні розглянули зовні­шні та внутрішні причини виникнення даної проблеми. Піднімалось питання про те, які права порушу­ються в ситуації торгівлі людьми.

Діти ознайомилися з переліком законодавчих актів щодо протидії тор­гівлі людьми, сексуальній експлуатації та насильства. Обговорили основні фактори підвищення вразливості дітей до їх залучення в торгівлю «живим товаром» та засоби, що використовуються для залякування та кон­тролю жертв.

Під час заняття школярі переглянули й обговорили кілька відеороликів «Життя на продаж», «Як крадуть дітей» і «Небезпеку видно не одразу». На завершення діти з допомогою вихователя сформулювали основні правила безпечної поведінки.

Сольвар О. З., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Небезпечна свобода Сокальська санаторна школа-інтернат Небезпечна свобода Сокальська санаторна школа-інтернат Небезпечна свобода

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея