Навігатор в океані знань

Нещодавно у 9 класі Сокальської санаторної школи-інтернату, в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, формуючи у дітей загальнолюдські цінності, виховуючи любов, шанобливе ставлення до книг, популяризуючи періодичні видання для підлітків, було проголошено акцію «Порекомендуй книгу із бібліотеки своєму другові».

Учні доводили, що читання книг – це насолода і відпочинок, а у скарбниці всіх багатств людського духу можна знайти не лише книги на будь-який смак, але і справжніх друзів-однодумців. Вихованці мали змогу переглянути відеопрезентації про цікаві факти з бібліотечної історії та книги, що сприяло розвитку творчих здібностей та естетичного смаку, вихованню поваги до своєї духовної спадщини, освіти, науки, культури. Старшокласники здійснили віртуальну мандрівку бібліотеками країн Європи, розкрили суть та значення бібліотеки як базового соціального інституту, інформаційного закладу.

Піщук М.Г., вихователь

Сокальська санаторна школа-інтернат Навігатор в океані знань Сокальська санаторна школа-інтернат Навігатор в океані знань Сокальська санаторна школа-інтернат Навігатор в океані знань Сокальська санаторна школа-інтернат Навігатор в океані знань /Files/photogallery/1295/Плоди уяви фантастів_2017_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея