Добром забуте серце обігрійте

Щороку у перший день жовтня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей похилого віку.

До цього дня в Сокальській санаторній школі-інтернаті ім.Т.Шевченка було проведено кілька тематичних заходів.

В неділю, 1 жовтня 2017 року, учні 5-А класу Назар Буй, Аня Чмир, Віталій Батик, Роман Фінів та Олег Рура разом з класним керівником СичинськоюЗ.В. відвідали благодійний фонд «Карітас» у Сокалі, щоб привітати людей похилого віку, які зібралися на організований фондом святковий концерт. Під час концерту, школярі декламували вірші, а також подарували всім присутнім літнім людям вітальні листівки, які виготовили власноруч учні 5-их класів нашої школи разом з вчителями ЧернюхЛ.І. та БикМ.Б. Присутні бабусі та дідусі з радістю та вдячністю прийняли дитячі привітання та подарунки.

З метою виховання турботливого та шанобливого ставлення до людей похилого віку 3 жовтня практичним психологом СичинськоюЗ.В. та музичним керівником МихальчукС.К. серед учнів 5-их класів школи була організована година спілкування «Добром забуте серце обігрійте». До роздумів школярів спонукали давня легенда про літніх людей, казка В.Сухомлинського «Для чого говорять «спасибі»?» та вірш «Шана». Діти переглянули два короткометражні фільми про життя одиноких людей у будинках пристарілих. Під час обговорення вихованці поділилися враженнями від почутого та побаченого та зробили відповідні висновки про необхідність дарування літнім людям більше турботи, уваги та доброти. Завершився захід піснею «Моя бабуся» у виконанні учнів 5-А класу.

СичинськаЗ.В., класний керівник 5-А класу

Сокальська санаторна школа-інтернат Добром забуте серце обігрійте Сокальська санаторна школа-інтернат Добром забуте серце обігрійте Сокальська санаторна школа-інтернат Добром забуте серце обігрійте

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея