Плоди уяви фантастів

Нещодавно учні 9 класу Сокальської санаторної школи-інтернату здійснили відеомандрівку «Винаходи людства, які змінили світ».

Вихованці розширили свої знання щодо історії виникнення речей і приладів, що нас оточують. До багатьох слайдів діти додали власні коментарі, проявили розвиток пізнавального інтересу, допитливості, прагнення до знань. Відеоролик «Десять фактів про Україну, що змінили світ на краще», викликав почуття щирої гордості за інноваційні досягнення українців світового рівня у свій час.

Вихованці зазначили, що професійне свято День винахідника і раціоналізатора об’єднує людей різних професій і спеціальностей, наділених вмінням вийти за межі стереотипу. На завершення мандрівки зроблено підсумок, що творчий пошук та завзяття сприяють появі плідних ідей, розвитку науково-технічного прогресу, національної економіки, зростанню інтелектуального потенціалу суспільства.

Піщук М.Г., вихователь

/Files/photogallery/1295/Плоди уяви фантастів_2017_2.JPG /Files/photogallery/1295/Плоди уяви фантастів_2017_1.JPG Сокальська санаторна школа-інтернат Плоди уяви фантастів

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 11 Березня 2024

Фотогалерея