Дорога – не забавка

Усі ми багато разів на день перебуваємо на вулицях та дорогах. Проте чи завжди пам’ятаємо, що, вийшовши за поріг домівки, стаємо учасниками дорожнього руху і заради своєї безпеки повинні орієнтуватись у складній ситуації на дорозі, самостійно приймати рішення.

Найчастіше через неуважність або незнання Правил дорожнього руху на вулицях в дорожньо-транспортних пригодах гинуть діти, а травми ДТП – найтяжчі. Тому, щоб попередити нещасні випадки на дорогах, треба знати Правила дорожнього руху і застосовувати їх. Для цього з 1 вересня у Сокальській санаторній школі-інтернаті проходить місячник «Увага! Діти на дорозі!»

Учні 2 класу повторили правила пішоходів, а також побували на екскурсії по місті з практичним засвоєнням правил пішохода.

Про безпеку на дорозі потрібно розповідати постійно. Потрібно пам’ятати, що дорога – це небезпечне місце. Тому треба дуже обережно поводити себе на дорозі, уважно дивитись по сторонах та не бавитись в ігри на телефоні чи спінером, коли її переходиш. Ми намагаємося донести інформацію до учнів та їх батьків.

Класний керівник Латинник Н.Р.

Сокальська санаторна школа Дорога – не забавка Сокальська санаторна школа Дорога – не забавка Сокальська санаторна школа Дорога – не забавка

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
КЗ ЛОР «Сокальська загальноосвітня санаторна школа III ступенів, ім. Т.Г.Шевченка»

м.Сокаль, Львівська обл., вул.Тартаківська,10

E-mail: sokal_sanatorn@ukr.net

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Фотогалерея